KOMPETANSE

 

Nye rekorder for Trainee Vest


Irmelin Færøy og Kristina Magnussen, siviløkonomer fra NHH, begynte som traineer i Tryg i 2017. Etter tre måneder fikk begge tilbud om fast jobb.

 

Les mer

Til høsten starter 29 unge talenter i Trainee Vest-programmet til Bergen Næringsråd. Her er noen av de 23 traineene fra kullet som nå er ferdig.

Rekordene står for fall etter ti år med Trainee Vest. I år søkte mer enn tusen unge talenter på i alt 29 stillinger.
Trainee Vest er et regionalt trainee-program i regi av Bergen Næringsråd. Programmet skal hjelpe talentfulle nyutdannede med den rette kompetansen inn i næringslivet. Trainee Vest er godt kjent blant studenter i inn- og utland. Det gjør partnerbedriftene attraktive i kampen om de beste hodene.

Irmelin Færøy sikret seg en trainee-stilling i Trygs skadeavdeling. Etter seks måneder avanserte hun til rollen som prosjektleder i Trygs avdeling for privatkunder.  
– Det er utrolig kjekt hvor godt vi ble mottatt i Tryg, og jeg trives kjempegodt her. Vi har fått se ulike deler av bedriften, og dermed fått et større overblikk og en bredere forretningsforståelse, sier Irmelin Færøy.

Kristina Magnussen ble positivt overrasket over at de ansatte brukte mye tid sammen med dem.
– Det hjalp oss virkelig i gang. Vi har blitt vist mye tillitt og fått mye ansvar. Irmelin Færøy og Kristina Magnussen anbefaler nyutdannede å søke på stillinger gjennom Trainee Vest.

HR Director i Tryg Svein– Arne Kausland utdyper:
– Ved å satse på nyutdannede med den rette kompetansen, får vi gleden av ny kunnskap og ansatte som kan være med å løfte Tryg inn i fremtiden. Vår strategi fokuserer mye på digitalisering av kundereisen og stå sterkere sammen i alle de endringsprosesser som kommer. Kompetente og unge medarbeidere er dermed også en naturlig del av Trygs satsningsområde.

 HR-direktør Svein-Arne Kausland i Tryg.

Irmelin og Kristina er også glade for å være en del av Trainee Vest og fremhever de gode diskusjonene og refleksjonene som oppstår i samspill med andre nyutdannede med ulik bransjebakgrunn.
– Vi fikk en veldig god start på karrieren gjennom Trainee Vest og anbefaler det på det varmeste!
 Vil du vite mer?

Kontakt prosjektleder Stine Fjeldstad i Bergen Næringsråd.
T: 48 31 33 38 – E: stine@bergen-chamber.no